Luksus 2024 MENU - 5 Retter
399,00 kr.
Snack:
Rejechips, saffron aioli.
Forret:
Kammuslinger, hummer bisque, ærter, ørredrogn, ærteskud.
Mellemret:
Straciatella (Burrata), Trøffel Balsamico Reduction, Pistacienødder, trøffel balsamico perler, ekstra jomfru olivenolie, radise karse.
Hovedret:
Sous Vide og herefter langtidstegt kalvefilet, røget kartoffelmos med sprød pancetta bacon, purløg og skalotteløg, grillet peberfrugt, asparges broccoli, signitur portvinsdemiglace, hvidløg spirer.
(Pescetar Hovedret)
(Torskefilet, kartofler og sølvbedder, safran sauce)
(Sørg for at skrive det i kommentarsektionen, hvis du bestiller en hovedret som er pescetar)
Dessert:
Gateau Marcel, Frugtkompot
Lille 2024 MENU - 3 Retter
299,00 kr.
Forret:
Straciatella (Burrata), Trøffel Balsamico Reduction, Pistacienødder, trøffel balsamico perler, ekstra jomfru olivenolie, radise karse.
Hovedret:
Sous Vide og herefter langtidstegt kalvefilet, røget kartoffelmos med sprød pancetta bacon, purløg og skalotteløg, grillet peberfrugt, asparges broccoli, signitur portvinsdemiglace, hvidløg spirer.
(Pescetar Hovedret)
(Torskefilet, kartofler og sølvbedder, safran sauce)
(Sørg for at skrive det i kommentarsektionen, hvis du bestiller en hovedret som er pescetar)
Dessert:
Gateau Marcel, Frugtkompot