Frokost Menu
Tor-Lør
11.00 - 15.00
Panini
Luftærret Skinke 95,00
(KAN LAVES SOM VEGETAR)
(Italiensk stenovn bagt brød, luftørret skinke, artiskokker, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).
Capocollo (Lufttørret Svinenakke) 95,00
(Italiensk stenovn bagt brød, capocollo, peberfrugter, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).
Ventricina (Stærk Salami) 95,00
(Italiensk stenovn bagt brød, ventricinq, artiskokker, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).
Salami Napoli 95,00
(Italiensk stenovn bagt brød, slami napoli, squash, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).
Fra Gryden
Ugens Ret 139,00
Med surdejsbrød, smør.
(Goulash, Boeuf Bourguignon, Casseroles og lignende. Spørg personalet om denne uges gryderet.
Hummer Bisque 149,00
Med surdejsbrød, smør.
(Hummersuppe (bisque), med jomfruhummerhaler, ærter, ærteskud)
Salat
Caesar Salat 139,00
Med surdejsbrødcrouton, Braiseret kylling, hjertesalat, sprødt pancetta, pecorino ost.
Straciatella di Latte (Burratta) 149,00
(Baby salat, luftørret skinke, trøffel infuderet balsamico eddike, trøffel infuderet ekstra jomfruolivenolie, ristet pinjekærner, saltflager, straciatella di latte (burratta), cherrytomat. Surdejsbrød, smør.
Pasta
Bolognese 139,00
(Braise af svine- og oksekød, italiensk pancetta, mirepoix, San Marzano-tomatsovs, serveret med revet Pecorino Romano fåreost)
Carbonara 139,00
(Der er ingen fløde i vores carbonara. Den er lavet traditionelt med masser af guanciale og Pecorino fåreost, æg. Hvis du ikke er vant til kraftige smage, anbefaler vi at springe denne ret over.)
Straciatella Pomodori 139,00
Tomatsauce lavet med San Marzano-tomater, friske cherrytomater, stracciatella di latte (burrata). Funghi139,00
(Sæsons svampe i cremet svampesovs)
Kalve og Gorgonzolla 149,00
(Stegt kalvefilet, cremet hvidvins- og gorgonzolasauce)
Frutti di mare 149,00
(Skaldyrpasta med muslinger, blæksprutte, og rejer, i en cremet San Marzano-tomatsovs med masser af hvidløg og persille.
Plantebaseret Bolognese 139,00
(Carameliseret ærteprotein som køderstatning, mirepoix og San Marzano-tomatsovs.)
Klassikere
BOEUF TARTARE 149,00
(Dansk okseinderlår rørt med cornichoner, capers, skalotteløg, purløg, persille, hjemmerørt cognac mayo. Serveres med pommes, surdejsbrød og valgfri dip.
FISH AND CHIPS 149,00
(OpenFlame grillet krogmodnet oksekød bøf 200 gr., briochebolle, hjemmerørt estragon mayo, hjertesalat, smelted cheddar ost, syltet rødløg.)
KROGMODNET ESTRAGON BURGER 159,00
(KAN OGSÅ LAVES MED PLANTEBASERET BØF)
(OpenFlame grillet krogmodnet oksekød bøf 200 gr., briochebolle, hjemmerørt estragon mayo, hjertesalat, smelted cheddar ost, syltet rødløg.) Med pommes og valgri dip.