MENU

Nedenfor er eksemplet på vores menukort. Menukortet skifter ofte afhængigt af sæsonen og tilgængeligheden af friske råvarer, hvilket betyder, at det sandsynligvis vil være anderledes end det, du kan se på siden her.

AFTENSMENU



Ons-Lør

17.00 – 20.45


Køkken lukker kl. 20.45 så bestil din dessert i god tid!


Anrettninger


2 Retter kr. 299,00

3 Retter kr. 369,00

4 Retter kr. 429,00



Vin Eller Øl Til din Vælg


2 Retter kr. 119,00

3 Retter kr. 159,00

4 Retter kr. 199,00


STORE OPLEVELSEN Kr. 699,00

(Inkl. 4 Retter, 4 matchede vin eller øl, isvand, kaffe)

(Skal Bestilles til hele bordet)

SNACKS


OLIVEN 49,00 kr.

Græsk kalamata, grønne og sorte oliven marineret med krydderier og ekstra jomfruolivenolie


SALTEDE NØDDER 49,00 kr.

Mandler, cashewnødder, pistacie og jordnødder


KRUSTADER 79,00 kr.

Sprød dejskål med portvin andepate, løg chutney, purløg


SURDEJSBRØD 39,00 kr.

Surdejsbrød kurv, nok til 2 personer, olivenolie, Læsø havsalt.


FORRETER / MELLEMRETTER



STACIATELLA DI LATTE 99,00 kr.

Straciatella di latte, figner, frisk trøffel, pistacienødder, trøffel balsamico reduktion, ekstra jomfruolivenolie.


BISQUE 99,00 kr.

Smørstegt jomfruhummerhaler, hummer bisque, ørredrogn, ærter.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

PARMIGIANA 99,00 kr.

Bagt i ovn, auberginer, tomat, Parmigiano Reggiano ost, bechamel.


TARTARE DE BOEUF 99,00 kr.

Dansk okse, hjemmerørt cognac mayo, hasselnødder, karse.


HOVEDRETTER



POISSON - 289,00 kr.

Dagens Fangst


BOEUF 279,00 kr.

Oksefilet – Knoldselleri – Rødbeder – Rødkål - Aspargesbroccoli – Portvin Demiglace


AGNEAU - 279,00 kr.

Lammeculotte – Kartoffelmos - Pancetta – Asparges - Lammesovs


POULETTE 279,00 kr.

Kylling – Kartoffelmos - Svampesauce – Østerhette



PASTA


RIGATONI RAGOUT BOLOGNESE SALSICCIA - 199,00

Klassisk ragout bolognese pasta med tvist af italiensk salsiccia, serveres med parmesan.


LINGUINE CARBONARA - 199,00

Ægte carbonara, Guanciale, pecorino fåreost, æg; kraftig, saltet, ingen fløde.


FRUTTI DI MARE - 199,00

Rejer, blæksprutte, muslinger i cremet tomatsovs, parmesan.


TRØFFEL RAVIOLONI - 199,00

Ravioloni pasta med fuldt af ricotta ost og trøffel i cremet smør emulsion, parmesan ost.


RAVIOLI SPINAT OG SALVIE - 199,00

Ravioli pasta med fuldt af spinat og ricotta, i cremet smør emulsion, parmigiano reggiano ost, salvie.


PLANTEBASERET RIGATONI RAGOUT A’ LA BOLOGNESE - 199,00 kr.

Du vil ikke kunne fortælle, at denne pasta er blevet lavet uden kød. Kan serveres med revet parmesan ost (ikke plantebseret).


TIL BØRN


RIGATONI BOLOGNESE - 89,00

Klassisk ragout bolognese pasta, serveres med parmesan


RAVIOLI SPINAT - 89,00

Ravioli pasta med fuldt af spinat og ricotta med parmesan.


FISH NUGGET - 89,00

Tempura paneret torskefilet, med pommes og tartare dip.


INDERFILET - 89,00

Paneret kyllingeinderfilet med pommes of ketchup.


DESSERTER


GATEAU FROMAGE 95,00 kr.

Cheesecake, serveret med ugens sorbet.


GATEAU MARCEL 95,00 kr.

Glutenfri chokolade mousse kage, serveret med ugens sorbet.


DEN HVIDE DAME 99,00 kr.

Den Hvide Dame, hvidskimmel, blødt, smøragtigt fed og cremet, harmonisk balance mellem fedt og syre. Landligt, sødlig duft af fuldmoden frugt. Med ostekiks og syltet abrikoser og valnødder.

Frokost Menu

Tor-Lør

11.00 - 15.00


Panini


Luftærret Skinke 95,00

(KAN LAVES SOM VEGETAR)

(Italiensk stenovn bagt brød, luftørret skinke, artiskokker, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).


Capocollo (Lufttørret Svinenakke) 95,00

(Italiensk stenovn bagt brød, capocollo, peberfrugter, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).


Ventricina (Stærk Salami) 95,00

(Italiensk stenovn bagt brød, ventricinq, artiskokker, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).


Salami Napoli 95,00

(Italiensk stenovn bagt brød, slami napoli, squash, trøffel flødeost cream, grillede grøntsager, scamorza (røget mozzarella).


Fra Gryden


Ugens Ret 139,00

Med surdejsbrød, smør.

(Goulash, Boeuf Bourguignon, Casseroles og lignende. Spørg personalet om denne uges gryderet.


Hummer Bisque 149,00

Med surdejsbrød, smør.

(Hummersuppe (bisque), med jomfruhummerhaler, ærter, ærteskud)


Salat


Caesar Salat 139,00

Med surdejsbrødcrouton, Braiseret kylling, hjertesalat, sprødt pancetta, pecorino ost.


Straciatella di Latte (Burratta) 149,00

(Baby salat, luftørret skinke, trøffel infuderet balsamico eddike, trøffel infuderet ekstra jomfruolivenolie, ristet pinjekærner, saltflager, straciatella di latte (burratta), cherrytomat. Surdejsbrød, smør.


Pasta


Bolognese 139,00

(Braise af svine- og oksekød, italiensk pancetta, mirepoix, San Marzano-tomatsovs, serveret med revet Pecorino Romano fåreost)


Carbonara 139,00

(Der er ingen fløde i vores carbonara. Den er lavet traditionelt med masser af guanciale og Pecorino fåreost, æg. Hvis du ikke er vant til kraftige smage, anbefaler vi at springe denne ret over.)


Straciatella Pomodori 139,00

Tomatsauce lavet med San Marzano-tomater, friske cherrytomater, stracciatella di latte (burrata). Funghi139,00

(Sæsons svampe i cremet svampesovs)


Kalve og Gorgonzolla 149,00

(Stegt kalvefilet, cremet hvidvins- og gorgonzolasauce)


Frutti di mare 149,00

(Skaldyrpasta med muslinger, blæksprutte, og rejer, i en cremet San Marzano-tomatsovs med masser af hvidløg og persille.


Plantebaseret Bolognese 139,00

(Carameliseret ærteprotein som køderstatning, mirepoix og San Marzano-tomatsovs.)


Klassikere


BOEUF TARTARE 149,00

(Dansk okseinderlår rørt med cornichoner, capers, skalotteløg, purløg, persille, hjemmerørt cognac mayo. Serveres med pommes, surdejsbrød og valgfri dip.


FISH AND CHIPS 149,00

(OpenFlame grillet krogmodnet oksekød bøf 200 gr., briochebolle, hjemmerørt estragon mayo, hjertesalat, smelted cheddar ost, syltet rødløg.)


KROGMODNET ESTRAGON BURGER 159,00

(KAN OGSÅ LAVES MED PLANTEBASERET BØF)

(OpenFlame grillet krogmodnet oksekød bøf 200 gr., briochebolle, hjemmerørt estragon mayo, hjertesalat, smelted cheddar ost, syltet rødløg.) Med pommes og valgri dip.