Konfirmation Haderslev 2023.

Konfirmation i Haderslev 2023.

Konfirmationsmenu ud af huset, og konfirmation arrangement hos os.

Når familiens unge mand eller kvinde træder ind i de voksnes rækker, kan Det Lille Sted slå en perfekt ring om denne mindeværdige dag.


Nyd f.eks. velkomstdrink, appetitvækkere, en 3-retters middag eller buffet, og en festlig dag her hos os, og slut eventuelt dagen af med natmad.


Skal der vises stemningsfulde billeder af konfirmanden, er der også mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor og lydanlæg.


Begynd festen med at ringe eller skrive til os, hvis du vil booke iGourmet Haderslev – eller ønsker et tilbud på konfirmation.


HUSK Der er rift om os til konfirmation, så book endelig i god tid!


iGourmet Haderslev kan tilbyde arrangementer for min. 30 og op til 42 gæster.


Kontakt os for at booke stedet, eller aftale nærmere.


Hvis du gerne vil se vores forskellige menuer, så SE HER.

Image

Konfirmation 2023

Konfirmationsbuffet ud af huset.

Afholde din konfirmation i vores lokaler.

Konfirmationstapas.

Priser fra kun 199,00 kr.

Konfirmationsbuffet hos os.

2-3-4-5 Retter Konfirmationsmenu hos os.

Image

Konfirmationsbuffet hos os, ellers ud af huset i Haderslev og omrade?

Afholde dit arrangement i vores lokaler, eller få mad ud af huset.

Vi har lavet et par forskellige muligheder, som du kan vælge imellem, men husk, det er din store dag, så vi er åbne for enhver form for forslag, ændringer osv.


Har du f.eks. én gang, mens du var på ferie, smagt en fantastisk ret at du gerne vil have os til at replikere, er det ikke et problem, ring eller skriv til os, så finder vi en løsning på alle dine ønsker.

Hvorfor vælge iGourmet til din fest?


Hos iGourmet er vi kendte i Haderslev og omegn.
Berømt med hensyn til, at du altid kan forlade os til at levere top service, tilberede den bedste smagende mad ved kun at bruge råvarer af højeste kvalitet, tilberede masser af mad, så du altid har noget ekstra til frokosten dagen efter, og selvfølgelig, give dig den mest konkurrencedygtige pris i området.


Vi har 5 ud af 5 stjerner på google og tripadvisor. Vi planlægger at holde den score ved at give dig den bedst mulige service, mad i topkvalitet, drinks i topkvalitet og en fantastisk hyggelig atmosfære.

Image